Over ons

Kwaliteit boven alles

Wij zijn de kozijnenspecialist! De wereld van kozijnen, deuren, schuifpuien en ramen verandert. Dagelijks welteverstaan. De techniek in onze branche staat tenslotte niet stil en wij van BoWiDo daarom ook niet. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons werkgebied is een must. En wij zijn er graag mee bezig. Dit ziet u in onze producten. In onze werkwijze. Eigenlijk in alles wat wij als kozijnenspecialist doen.

KWALITEIT STAAT VOOROP

Bij BoWiDo hechten we veel waarde aan kwaliteit. Degelijke kozijnen kunnen jaren meegaan. De kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien die wij produceren gaan zelfs decennia lang mee. We weten waar Schüco voor staat. En daarom werken we er graag mee.

Zo kunnen we “de vormvastheid” ten alle tijden garanderen. We stellen strenge eisen aan de kozijnen die we leveren. Al onze kunststof en aluminium voldoen bijvoorbeeld aan alle gestelde normeringen rondom:

  • geluidswering
  • inbraakwering
  • brandwering
  • isolatie
  • en duurzaamheid

Hoe groot of klein het project ook is wij staan voor u paraat. Contacteer ons en ervaar zelf meerwaarde van BoWiDo

Onze fabriek

Onze fabriek is uitgerust met de meest exclusieve apparatuur. Hierdoor zijn we in staat om alle type kozijnen, deuren, schuifpuien en ramen aan u te leveren. Top kwaliteit kunnen we garanderen door dat we alle trends volgen, kwaliteitsproducten gebruiken en door de scholing van ons personeel. Van elke nieuwe ontwikkeling zijn wij gelijk op de hoogte!

0
Medewerkers
0
Vestigingen
0+
Klanten